Незаконна рубка дерев на території Кетрисанівської територіальної громади Кропивницького району Кіровоградської області!

В ході проведення заходів по охороні рослинного та тваринного світу, запобіганню браконьєрства на території Кіровоградської області працівниками Державної екологічної інспекції Придніпровського округу (Дніпропетровська та Кіровоградська області) спільно з працівниками Управління стратегічних розробок в Кіровоградській області та Слідчого управління ГУНП в Кіровоградській області виявлено та затримано чотирьох порушників які здійснювали незаконне вирубування дерев у полезахисній лісовій смузі на території Кетрисанівської територіальної громади Кропивницького району Кіровоградської області. У порушників вилучено бензопилу та затримано вантажний автомобіль.

   

Заподіяна шкода довкіллю склала  162 554  грн.  унаслідок незаконного вирубування 83 дерев породи клен, бузина, черешня, черемха та акація.

За даним фактом, інспекцією направлено матеріали до правоохоронних органів, так як вказані дії містять ознаки скоєння злочину, відповідальність за яке передбачено ст. 246 КК України. 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці