Вилов водних біоресурсів забороненими знаряддями лову на р. Мала Вись Новоукраїнського району Кіровоградської області

Під час проведення заходів направлених на виявлення та попередження фактів незаконного добування об’єктів рослинного та тваринного світу та порушень природоохоронного законодавства на території Кіровоградської області 03.04.2024 працівниками Державної екологічної інспекції Придніпровського округу (Дніпропетровська та Кіровоградська області) спільно з працівниками ВП № 1 (м. Мала Виска) Новоукраїнського РВП ГУНП в Кіровоградській області було виявлено та затримано громадянина , який на р. Мала Вись в межах м. Мала Виска Новоукраїнського району Кіровоградської області здійснював вилов водних біоресурсів забороненими знаряддями лову.

 Під час візуального огляду виявлено сітку ліскову, гумовий човен та свіжовиловлені водні біоресурси в кількості 14 шт., з них карась сріблястий – 12 особин та дві краснопірки.

Загальний розмір заподіяної шкоди становить 22100 грн.

За даним фактом, Інспекцією направлено матеріали до правоохоронних органів для прийняття рішення та подальшого притягнення порушників до відповідальності, згідно вимог чинного законодавства.



ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці