Порушення правил рибальства із застосуванням заборонених знарядь лову між селами В’язівок та Межіріч р. Вовча Дніпропетровської області!

17.02.2024 Під час здійснення заходів, направлених на виявлення та попередження фактів незаконного добування та розповсюдження об’єктів рослинного та тваринного світу та порушень природоохоронного законодавства на території Дніпропетровської та Кіровоградської областей, в т.ч. на територіях та об’єктах заповідного фонду між селами В’язівок та Межіріч р. Вовча (старе русло) було встановлено грубе порушення правил рибальства із застосуванням заборонених знарядь лову. Громадянин здійснював незаконні дії: встановлював заборонене знаряддя лову «Ятері» загальною кількістю 8 одиниць.

За виявленим фактом складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.4 ст.85 КУпАП, вилучено знаряддя незаконного добування водних біоресурсів.

Протокол про адміністративне правопорушення направлено до Павлоградського міськрайонного суду з метою притягнення порушника до адміністративної відповідальності.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці