Незаконне вирубування дерев у парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення «Перемога» в м. Кропивницький

Працівниками Інспекції спільно із працівниками Кропивницького РУП ГУНП в Кіровоградській області було виявлено незаконне вирубування дванадцяти дерев у межах об'єкту природо-заповідного фонду парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення «Перемога» в м. Кропивницький не відомими громадянами. Вищезазначена незаконна господарська діяльність проведена в межах природно-заповідного фонду на території Кропивницької міської ради Кропивницького району Кіровоградської області.

Сума розрахованої шкоди, заподіяної державі внаслідок порушенням законодавства про природно-заповідний фонд становить 36307,84  гривень.

За даним фактом, Інспекцією направлено матеріали до правоохоронних органів по виявленому факту незаконної господарської діяльності проведеної в межах території та об'єкту природно-заповідного фонду для прийняття рішення та подальшого притягнення порушників до відповідальності згідно вимог чинного законодавства.


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці