Незаконний вилов водних біоресурсів забороненими знаряддями лову на р. Чорний Ташлик в м. Новоукраїнка Кіровоградської області

В ході проведення заходів по охороні рослинного та тваринного світу, запобіганню браконьєрства на території Кіровоградської області працівниками Державної екологічної інспекції Придніпровського округу (Дніпропетровська та Кіровоградська області) спільно із працівниками Новоукраїнського РВП ГУНП в Кіровоградській області було виявлено та затримано громадянина, який на р. Чорний Ташлик в м. Новоукраїнка здійснив вилов водних біоресурсів забороненими знаряддями лову.

Під час огляду виявлено гумовий човен, сітки місинові в кількості 5 шт. в поліетиленових мішках та свіжовиловлену рибу в кількості                   25 шт., з них 2 особини - краснопірка, 1 особина – окунь, 2 особини - сазан (короп), 19 особин – карась сріблястий та 1 особина – щука.

Загальний розмір заподіяної шкоди становить 47209 грн.

За даним фактом, інспекцією направлено матеріали до правоохоронних органів, в зв’язку з тим що в діях правопорушника вбачаються ознаки злочину передбаченого ч. 1 ст. 249 КК України.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці