Про розповсюдження небезпечної продукції (Кіровоградська область)!

Державна екологічна інспекція Придніпровського округу (Дніпропетровська та Кіровоградська області) повідомляє про розповсюдження небезпечної продукції  на АЗС «MOTTO», вул. Садова, 55-а, м. Кропивницький, Кіровоградська область, ТОВ «Лерсен ЛТД», яка не відповідала вимогам Технічного регламенту щодо вимог автомобільних бензинів, дизельного, суднових та котельних палив.

В рамках проведення планової перевірки характеристик продукції в грудні місяці 2021 року за результатами експертизи та протоколів випробувань акредитованої лабораторії ТОВ "Інспекторат Україна" автомобільного бензину марки А-95-Євро5-Е0 (двох видів), А-92-Eвро5-Е0  виявлено перевищення за показниками:  «Вміст сірки», «Об’ємна частка бензолу», «Масова частка кисню», «Об’ємна частка кисневмісних сполук»; дизельного палива ДП-З-Євро5-В0 та Energy ДП-З-Євро5-В0 виявлено перевищення за показниками: «Вміст сірки», «Температура спалаху в закритому тиглі».

За результатами перевірки прийнято рішення про заборону надання продукції на ринку. Складені відповідні матеріали за розповсюдження небезпечної продукції на суб’єкта господарювання відповідно до Закону України «Про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції» та Закону України «Про безпечність нехарчової продукції».

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці