Державний ринковий нагляд

Протягом останніх 3-х місяців поточного року в рамках державного ринкового нагляду Державна екологічна інспекція Придніпровського округу (Дніпропетровська та Кіровоградська області) відповідно до Закону України «Про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції» провела 21 перевірку характеристик продукції автомобільного бензину та дизельного палива. За результатами перевірок ДЕІ Придніпровського округу винесено 63 рішення про вжиття обмежувальних (корегувальних) заходів. Серед таких заходів – формальна невідповідність, тимчасова заборона реалізації продукції на ринку.
В вересні відділом державного ринкового нагляду ДЕІ Придніпровського округу розпочато відбір зразків продукції автомобільного бензину та дизельного палива на відповідність вимог «Технічного регламенту щодо автомобільних бензинів, дизельного, котельного та суднового палив».
Також ДЕІ Придніпровського округу бере участь в роботі міжвідомчих робочих груп, в боротьбі з нелегальним обігом пального.
Так в рамках державного ринкового нагляду Державна екологічна інспекція Придніпровського округу (Дніпропетровська та Кіровоградська області) відповідно до Закону України «Про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції» відібрала проби автомобільних бензинів.
26.10.2021 року на АЗС, яка здійснює роздрібну торгівлю палива на території Дніпропетровської області, було відібрано зразки продукції - автомобільного бензину (А-95-Євро5-Е5 та А-92-Євро5-Е5) на відповідність вимог «Технічного регламенту щодо автомобільних бензинів, дизельного, котельного та суднового палив». Зразки продукції, яка розповсюджується направлено для проведення експертизи (випробування) до акредитованої лабораторії.


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці