Державна екологічна інспекція Придніпровського (Дніпропетровська та Кіровоградська області) округу вітає новопризначених громадських інспекторів з охорони довкілля!

Громадські інспектори з охорони довкілля є важливою складовою частиною системи екологічного управління та відіграють значну роль у забезпеченні реалізації державної політики у сфері охорони навколишнього природного середовища.

Діяльність громадських інспекторів полягає у виявленні порушень природоохоронного законодавства та складання протоколів про адміністративні правопорушення, за результатом розгляду яких державні інспектори притягають винних осіб до відповідальності. Спільно з державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища громадські інспектори беруть участь у перевірках, залучаються до рейдових перевірок по боротьбі з браконьєрством, проведення природоохоронних операцій та акцій.

Належне забезпечення участі громадських інспекторів у вирішенні проблем охорони навколишнього природного середовища в цілому та окремих його елементів є нагальною потребою.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці