До уваги інститутів громадянського суспільства!

ПОВІДОМЛЕННЯ

За результатами розгляду Ініціативою групою документів, поданих інститутами громадського суспільства для участі у формуванні складу громадської ради при Державній екологічній інспекції України, встановлено, що вимогам чинного законодавства відповідають документи 34 кандидатів.


П. 7 абз.3 Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 квітня 2019 року № 353) встановлено: якщо кількість кандидатів до складу громадської ради дорівнює або менше її кількісного складу, визначеного ініціативною групою, рейтингове голосування на установчих зборах або рейтингове електронне голосування не проводиться. У такому разі всі кандидати, документи яких відповідають установленим вимогам, вважаються обраними до складу громадської ради.


Таким чином, всі 34 кандидати, які допущені Ініціативною групою до участі у складі громадської ради, вважаються обраними до складу громадської ради при Державній екологічній інспекції України. Список кандидатів додається. Також додається список представників ІГС, яким відмовлено в участі в установчих зборах, з зазначенням підстав такої відмови.


На підставі вищенаведеного Установчі збори, що були раніше призначені Ініціативною групою на 17.08.2020 року о 13:00 у Державній екологічній інспекції України (далі – Держекоінспекція) за адресою: м. Київ, пров. Новопечерський, 3, корпус 2, НЕ ВІДБУДУТЬСЯ.

Про затвердження нового складу громадської ради наказом голови Держекоінспекції буде додатково повідомлено.

Ініціативна група

з підготовки установчих зборів для формування

Громадської ради при Держекоінспекції

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці