Необережне поводження з вогнем!

Необережне поводження з вогнем несе в собі загрозу для людей, тварин та рослин та і всього навколишнього природного середовища. Кожного дня через засоби масової інформації по телебаченню та радіо, публікації в пресі лунають заклики про обережність поводження з вогнем, особливо при високих температурних режимах, які на даний час не полишають наше довкілля. Все начебто зрозуміло, ніхто не бажає лиха в своїй оселі.
Але знаходяться зухвальці, які вважають, що застереження до них не відноситься, що з вогнем вони на ТИ і лихо їх обійде стороною.
Так сталося із місцевим жителем приміського поселення Кіровоградської області. 26 липня цього року біля 18 години працівником поліції територіальної громади та єгерської служби користувача мисливських угідь вчасно було виявлено факт необережного поводження з вогнем, який перетворився в пожежу у поймі р. Созонівка через загорання значної площі водно-болотної рослинності. Загасити пожежу власними силами порушнику забракло сил та і не було можливості так як вогонь стрімко почав охоплювати значну площу, а поряд сусідські житлові будівлі та інші господарські будівлі.
На місце події було викликано підрозділ ДСНС, який і загасив пожежу. На порушника працівниками інспекції складено адміністративні матеріали та накладено штраф в розмірі 3060 грн. за ст. 77-1 КУпАП.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці