Участь у Регіональній конференції

24 червня 2021 року за фінансової підтримки Міжнародного фонду Відродження в рамках проекту «Прозоре управління видобутком корисних копалин це шлях до сталого розвитку громади» в м. Кропивницький відбулася Регіональна конференція за результатами моніторингу роботи видобувальних підприємств Кіровоградщини.

Метою Регіональної конференції є привернення увагу влади та громади до проблем, пов’язаних з видобутком корисних копалин на території Кіровоградської області.

До участі у заході запрошено представників ОТГ Кіровоградської області, Кіровоградської   ОДА та Кіровоградської обласної ради, Державної екологічної інспекції, прокуратури, а також представників локальних ІГС добувних територій, журналістів та представників   добувних     підприємств Кіровоградщини.

В   заході  прийняв участь  перший   заступник начальника  Державної екологічної інспекції Придніпровського округу Віктор Петрікеєв, як спікер в дискусійній панелі «Екологічність видобувних підприємств».

Під час заходу учасники мали змогу висловити свої міркування стосовно поставлених питань та поділитися практичним досвідом.

Регіональна конференції відбулася за адресою: Преображенська вулиця, 79-А, Кропивницький, Кіровоградська область (Кіровоградська торгово-промислова палата). 


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці