Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі – 2021

Відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 № 685/2006, щороку 28 квітня, у Всесвітній день охорони праці, в Україні відзначається День охорони праці.

За рекомендацією Міжнародної організації праці девіз зазначеного заходу у 2021 році «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – ІНВЕСТУЙМО ЗАРАЗ У СТІЙКІ СИСТЕМИ БЗР».

https://www.ilo.org/global/topics/safety-and-health-at-work/events-training/events-meetings/world-day-safety-health-at-work/WCMS_771472/lang--uk/index.htm

Через пандемію COVID-19 уряди країн, роботодавці, працівники та населення в цілому стикнулися з безпрецедентними викликами, пов’язаними з вірусом SARS-CoV-2, та численними наслідками, які він спричинив у сфері праці. Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі буде присвячений стратегіям зміцнення національних систем безпеки та здоров’я на роботі (БЗР), спрямованим на посилення життєстійкості та протидії нинішнім і майбутнім кризам з урахуванням винесених уроків і набутого досвіду в сфері праці.

За ініціативою Державної екологічної інспекції України  23 квітня з 10.00 до 13.00 год. працівники Державної екологічної інспекції Придніпровського округу приймуть участь в онлайн-конференції до Всесвітнього дня безпеки та здоров’я на роботі 2021.  

Онлайн-конференція до Всесвітнього дня безпеки та здоров’я на роботі-2021 (ohoronapraci.kiev.ua)

Соціальна відповідальність кожного з нас допоможе зберегти здоров’я і життя та зупинити поширення пандемії!

28 квітня 2021 працівниками Державної екологічної інспекції Придніпровського округу з метою недопущення поширення випадків COVID-19 на робочих місцях буде проведено дезінфекцію робочих зон та робочих об’єктів, а також додаткове вологе прибирання, провітрювання, обробку поверхонь дезінфекційними засобами місць загального користування. 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці